Kako?

Kako (free) besplatna igra oduševljava igrače svih uzrasta?

Sve što morate znati o popularnoj igri Fortnite, a koja je pri tome i besplatna igra:

 1. Fortnite Dragon Ball update:
  U Fortnite-u je nedavno objavljen update inspirisan anime franšizom Dragon Ball. Ova nadogradnja uključuje nove likove, odjeću i oružje koje je inspirisano Dragon Ball-om.
 2. Da li je Fortnite besplatna igra?:
  Da, Fortnite je besplatna igra za igranje, iako ima mnoge mikrotransakcije koje igrači mogu da kupe u igri.
 3. Kako Fortnite igru skinuti i igrati?:
  Fortnite se može skinuti sa službenog sajta, a kada se instalira, igrač može početi da igra igru na svom računaru ili konzoli.
 4. Da li se Fortnite igra plaća?:
  Iako je samo igranje Fortnite-a besplatno, igrači mogu da kupe razne stvari u igri kao što su skine, emotes i drugi sadržaji putem mikrotransakcija. Ne zaboravite da je besplatna igra za igranje.
 5. Koliko je stara Fortnite igra?:
  Fortnite je objavljen 21. jula 2017. godine.
 6. Koliko prostora zauzima na računaru Fortite igra?:
  Prostor koji Fortnite zauzima na računaru može varirati u zavisnosti od verzije igre i hardverske konfiguracije računara, ali prosečno Fortnite zauzima oko 80 GB prostora.
 7. Da li je još Fortnite igra popularna?:
  Da, Fortnite je i dalje jedna od najpopularnijih igara na svetu, sa velikim brojem aktivnih igrača.
 8. Od koliko godina dijete smije da igra Fortnite igru?:
  Preporučena starosna granica za igranje Fortnite-a je 13 godina.
 9. Koje su minimalne specifikacije računara za Fortnite igru?:
  Minimalne specifikacije računara za Fortnite su Intel Core i3 2.4 GHz procesor, 4 GB RAM-a, Intel HD 4000 grafička karta i Windows 7/8/10 64-bit operativni sistem.
 10. Zašto dijeca vole Fortnite igru?:
  Dijeca vole Fortnite zbog njegove zabavne igrivosti, jednostavnog dizajna i interaktivne prirode igre.
 11. Da li je Fortnite igra zarazna?:
  Da, mnogi ljudi smatraju da je Fortnite kao besplatna igra i zarazna igra, u velikoj meri zbog njegove interaktivne i zabavne prirode. Igrači se takmiče u realnom vremenu sa drugim igračima širom sveta i pokušavaju da prežive na otoku punom opasnosti i izazova. To stvara ovisnost o igri, jer igrači žele da se vrate i nastave da igraju kako bi poboljšali svoje rezultate i dosegli ciljeve u igri.

Rezime članka:

Fortnite je popularna besplatna igra (battle royale videoigra) koju je razvila i objavila američka tvrtka Epic Games. Igra je prvi put objavljena u srpnju 2017. godine i brzo je stekla golemu popularnost diljem svijeta. Fortnite se može igrati na različitim platformama, uključujući računalne platforme (PC, Mac), konzole (PlayStation, Xbox, Nintendo Switch) te mobilne uređaje (iOS, Android).

Fortnite se ističe svojim jedinstvenim stilom grafike koji kombinira šarene, crtani izgled s elementima gradnje i uništavanja okoline. Igrači se natječu u battle royale modu u kojem se bore za preživljavanje dok se zemlja sužava i posljednji igrač ili tim koji ostane na nogama pobjeđuje. Fortnite također nudi druge načine igre, uključujući kreativni način koji omogućuje igračima da stvaraju vlastite svjetove i prilagode svoje igračko iskustvo.

Jedna od zanimljivosti Fortnite igre je njena kulturna relevantnost i utjecaj na pop kulturu. Igra je postala fenomen među igračima svih uzrasta, od djece do odraslih, te je privukla veliki broj slavnih osoba, sportaša i umjetnika koji su je promovirali ili čak sudjelovali u posebnim događanjima unutar igre. Fortnite je također poznat po svojim sezonskim ažuriranjima i događanjima uživo, kao što su virtualni koncerti i filmski prikazi koji su privukli milijune gledatelja diljem svijeta.

Fortnite je također postao fenomen u esportu, s velikim brojem turnira i natjecanja širom svijeta, s nagradama u milijunima dolara. Ova igra je također izazvala rasprave o ovisnosti o videoigrama i pitanja o mikrotransakcijama unutar igre, budući da igra nudi mogućnost kupovine kozmetičkih predmeta za likove i oružja, što je generiralo znatan prihod za tvrtku Epic Games.

Ukratko, Fortnite je popularna battle royale, a pri tome i besplatna igra s jedinstvenim stilom grafike, velikim kulturnim utjecajem i esportskom scenom, ali i kontroverzama oko mikrotransakcija i ovisnosti o videoigrama.

www.infomaniabalkan.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Pin It on Pinterest